A4 EVENT

A4 er en ny tjeneste til bedrifter, organisasjoner og lag som arrangerer eventer, kurs eller andre faste arrangement som krever påmelding. Tjenesten er for nå helt gratis og reklamefri.

Du kan ta imot kortbetaling direkte til din gratis Stripe konto uten noen form for gebyrer til oss.

Hvordan fungerer tjenesten?

Du får din egen adresse på formen deg.a4.no hvor alle dine event kan publiseres fra ditt admin-området. Her angir du en pris for eventen, samt dato, antall plasser, bilder og annen informasjon. På denne måten kan dine kurs og arrangement være bedriftsinterne og kan brukes som et slags intranett over interne kurs, turer, selskap og eventer.

Ditt arrangement kan også publiseres på vår forsiden hvis du for eksempel arrangerer offentlige arrangement som er åpne for alle. På denne måten får du gratis publisitet og økt synlighet. Du kan når som helst aktivere eller deaktivere slik deling.

Dine kunder kan vise QR-koden fra mobilen sin ved oppmøte og du som arrangør kan scanne koden:

Hvem er den for?

Bedriftsinterne kurs, offentlige arrangement, danseskoler, konferanser, betalte kurs og mye annet. Kort sagt alle som arrangerer noe. Vi har laget en del eksempler på portaler for kurs og danseskoler slik at man kan se hvordan siden vil se ut.

Hvordan holde kontakten med påmeldte

Fra ditt admin-området, så kan du sende ut nyhetsbrev til de påmeldte på en enkel måte. Du kan også velge å sende felles nyhetsbrev til kun de som ikke har betalt (for å purre)- eller du kan velge å kun sende til de som faktisk har betalt. Fra ditt admin-området får du god oversikt over hvem som er påmeldt og hvem som har betalt.

Bruk vårt kontaktskjema hvis du ønsker komme i kontakt med oss.